Home > Boek 100 jaar VV Caesar

Boek 100 jaar VV Caesar

Bestel nu het exclusieve boek met de mooiste foto's en anekdotes over 100 jaar historie over onze prachtige vereniging!

Ruim 200 pagina's historie! Voor slechts 20 euro!

Het boek is inmiddels binnen en is werkelijk prachtig! Heb je een voucher aangeschaft? Dan kun je op zaterdag (van 10.00 tot 12.00 uur) of op dinsdag (tussen 19.00 en 20.00) uur terecht in het secretariaat om jouw boek af te halen.

Daarnaast is het boek verkrijgbaar bij Sportshop Kicks (hier kunnen géén vouchers ingewisseld worden).

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt een overschrijvingsverzoek. Na betaling van 20 euro kun je een boek komen afhalen!

Wil je meer dan 1 exemplaar bestellen? Geef dat dan even door als opmerking (onder aan het formulier).

*

Na het invullen ontvang je per e-mail een overschrijvingsverzoek. Heb je meerdere boeken besteld, vergeet dan niet ook meerdere exemplaren te betalen! Nadat de betaling ontvangen is kun je een boek afhalen op zaterdag tussen 10 en 12 en op dinsdag tussen 19 en 20 in het secretariaat op de club.

LET OP: HET KAN ZIJN DAT DE BEVESTIGINGSMAIL IN JE SPAMBOX OF ONGEWENSTE MAIL TERECHT KOMT. CONTROLEER DEZE DUS EVEN!

Bestel nu

Boek vierkant.png

De bestelbevestiging kan in je spambox terecht komen!

Het bedrag kan overgemaakt worden op

t.a.v. VV Caesar

o.v.v. Boek 100 jaar