Home > Clubinfo > Accommodatie

Sportlandgoed De Haamen

foto_6785_gr.jpg

Onze accommodatie gelegen aan de Blote Weg te Beek (L) en maakt onderdeel uit van Sportlandgoed De Haamen.

Op 26 maart 2016 hebben wij als VV Caesar / Vos Investment Groep ons nieuwe clubgebouw geopend. Dit clubgebouw wordt gedeeld met de sporters van tennisvereniging BRZ.

Het schitterende nieuwe clubgebouw bestaat uit een grote kantine, bestuurskamer en secretariaatsruimte. In het souterrain bevinden zich 6 normale kleedlokalen en 2 XL kleedlokalen. Daarnaast zijn er 4 kleedruimtes voor scheidsrechters, een EHBO ruimte, verzorgingsruimte, 2 materialenruimtes  en een werkplek voor de beheerder.

Het clubgebouw bevindt zich tussen de twee kunstgras velden in. Vanaf het terras is er een uniek zicht op beide velden.

Op dit moment wordt er door de gemeente gewerkt aan een derde natuurgrasveld op de plaats van de oude atletiekbaan. We hopen dit veld met ingang van het seizoen 2016-2017 te kunnen gebruiken.