Home > Clubinfo > Accommodatie

Sportlandgoed De Haamen

foto_6785_gr.jpg

Onze accommodatie gelegen aan de Blote Weg te Beek (L) en maakt onderdeel uit van Sportlandgoed De Haamen.

Op 26 maart 2016 hebben wij als VV Caesar ons nieuwe clubgebouw geopend. Dit clubgebouw wordt gedeeld met de sporters van tennisvereniging BRZ.

Het schitterende nieuwe clubgebouw bestaat uit een grote kantine, bestuurskamer en secretariaatsruimte. In het souterrain bevinden zich 6 normale kleedlokalen en 2 XL kleedlokalen. Daarnaast zijn er 4 kleedruimtes voor scheidsrechters, een EHBO ruimte, verzorgingsruimte, 2 materialenruimtes  en een werkplek voor de beheerder.

Het clubgebouw bevindt zich tussen de twee kunstgras velden in. Vanaf het terras is er een uniek zicht op beide velden.

De twee kunstgrasvelden zijn in de zomer van 2018 vernieuwd. Met ingang van het seizoen 2018-2019 is een digitaal scorebord in gebruik genomen dat is geschonken door Plus van Wijnbergen in Beek.

Op dit moment zijn we in afwachting van de omheining rond het natuursgrasveld. Als dit klaar is, dan beschikken we als vereniging over 3 wedstrijdvelden.