Home > Nieuws > Afscheid Chris Smeets

Afscheid Chris Smeets

Aan alle jeugdleden, ouders, jeugdtrainer en alle overige betrokken die het mogelijk maken om de leden van VV Caesar elke week te laten trainen en wedstrijden spelen.

Middels dit bericht willen we (bestuur Caesar en Chris Smeets) jullie op de hoogte stellen van de uitkomst van de gesprekken die hebben plaatsgevonden tussen Chris (onze HJO) en huidig bestuur VV Caesar.

Chris heeft besloten dat hij per 31.5.2020 stopt met de functie HJO (Hoofd Jeugd Opleiding) Afgesproken is dat Chris blijft wel betrokken bij VV Caesar. Het jeugdkader kan dus gewoon bij Chris terecht voor al hun voetbal technische vragen. Ook zal Chris beschikbaar blijven om invulling te geven aan de ontwikkeling van ons jeugdkader middels de bekende coachavonden of zelfs doormiddel van het geven van een interne maatwerk trainerscursus, mocht dit gewenst worden door de nieuwe verantwoordelijken. (het dan zittende bestuur)

We hopen middels deze afspraken een signaal af te geven aan ons jeugdkader dat we zeer trots op ze zijn, en het vertrouwen hebben dat ze samen als trainers onderling verder invulling kunnen blijven geven aan het Voetbal Ontwikkelingsplan wat waarmee we 2 seizoenen geleden mee zijn begonnen. Als we zien op welke manier er nu word getraind dan doet ons dat zeer deugd. Een kleine opsomming van de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt in de afgelopen 2 jaar:

8 spelers vanuit o18o19 door gestroomd naar onze selectie 1 en 2. Waarvan een aantal zelfs nu op 1 speelt.

Komend seizoen staan er maar liefst 5 trainers met een KNVB UEFA C diploma op het veld. Tevens zullen komend seizoen weer 2 trainers deelnemen aan bovenstaande cursus.

Zeer betrokken jeugdkader hebben, die zich bijna allemaal prima hebben ontwikkeld waarbij een grote meerderheid zelfs een scholing heeft gevolgd (intern en extern) of al in het bezit was van een KNVB junioren diploma!

1 meisje de overstap heeft gemaakt naar KRC Genk.

1 meisje nog steeds in de selectiegroep zit van de KNVB

3 jongens proeftrainingen hebben gedaan bij Fortuna Sittard en of MVV, waarvan 1 speler ook bij KNVB jeugdplan traint.

1 speler bij PSV Eindhoven een paar proeftrainingen heeft mogen meemaken.

Dit is slechts een kleine greep van de ontwikkelingen binnen VV Caesar, waar we enorm trots op mogen zijn. Gaat dan alles goed? Kunnen we voor iedereen alles goed doen? Nee natuurlijk niet, maar daarom zijn we ook een vereniging waar mensen veelal samen met hun kinderen invulling geven aan de belangrijkste bijzaak van het leven: het spelletje voetbal. Iedereen probeert hier een kleine of grote bijdrage aan te leveren en die betrokkenheid is mooi om te zien.

Ik wil jullie alvast bedanken voor alle mooie momenten, en voor alle leermomenten die ik heb mogen meemaken. Voor de vele mooie mensen die ik heb mogen leren kennen en zelfs voor de vriendschappen die zijn worden gesloten. Ik ben blij om komend seizoen toch nog betrokken te kunnen blijven bij deze geweldige club.

Met een sportieve groet, Chris Smeets

Mochten er nog vragen zijn na aanleiding van bovenstaande informatie, dan stel ze gerust aan Michel Deckers, Danny van Schendel of aan Chris Smeets.

N.N.B.