Home > Nieuws > Caesar inside live op Facebook

Caesar inside live op Facebook

Komende zaterdag 20 juni bestaat onze roemruchte club exact 100 jaar. Een prachtig jubileum dat gevierd moet worden!

Zoals bekend is het oorspronkelijke geplande feestweekend helaas een jaar verplaatst. Maar onder het motto “elk nadeel heb zijn voordeel” starten we zaterdag dus met een prachtig feestjaar! En we beginnen meteen goed, een unieke aflevering van Caesar Inside!

René Nijsten en Danny van Schendel zullen als tafelheren samen met spraakmakende clubiconen en helden van toen in gesprek gaan om herinneringen en anekdotes op te halen rondom mooie successen.

We staan stil bij 100 fantastische jaren rood-wit en zullen de liveshow streamen op deze Facebookpagina vanaf 20.00 uur. Mis het niet, eenmalig onze helden van 5 decennia aan 1 tafel!

N.N.B.