Home > Nieuws > Coachavonden 11 en 14 februari

Coachavonden 11 en 14 februari

Beste coaches en begeleiders,

Hierbij de uitnodiging voor onze 3e coachavond. Mochten er ouder(s) zijn in jullie team die hier ook interesse in hebben, dan laat hij of zij zich even tijdig aanmelden bij mij. Zij zijn van harte welkom

Maandag 11 Februari voor alle coaches t/m de o12

Alle trainingen voor deze groepen zullen dus vervallen, behalve voor de hieronder genoemde oefengroepen. Graag tijdig met ouders communiceren aub.

Benodigde oefengroepen: o11-1 en o11-2.  @trainer Marko en @Trainer Frans, graag beide teams informeren.

Zij zullen een onderlinge wedstrijd gaan spelen, spelers dienen klaar te zitten in een elk apart kleedlokaal om 18:20u en zullen rond 19:25u klaar zijn waarna ze zich kunnen omkleden, douchen en huiswaarts

Coaches aanwezig: 17:55u

Aanvang coachavond: 18:00u stipt  (einde ca 20:30u)

Donderdag 14 Februari voor alle coaches van o13 t/m o19

Alle trainingen voor deze groepen zullen dus vervallen, behalve voor de hieronder genoemde oefengroepen graag tijdig met ouders communiceren a.u.b.

Benodigde oefengroepen: o17-1 en o19-1. @trainer Ron en @Trainer Raymond graag jullie spelers informeren.

Zij zullen een onderlinge wedstrijd gaan spelen, spelers dienen klaar te zitten in een elk apart kleedlokaal om 19:20u en zullen rond 20:35u klaar zijn waarna ze zich kunnen omkleden, douchen en huiswaarts

Coaches aanwezig: 18:55u

Aanvang coachavond: 19:00u stipt (einde ca 21:30u)

Aangezien dit gewoon een club activiteit is jullie aanwezigheid zeer gewenst.

Gewenste kleding: trainingskledij

Elke trainer/coach/begeleider is van harte uitgenodigd om beide avonden bij te wonen indien daar interesse in is. Wel graag even bij mij kenbaar maken.

Volgend seizoen weer!