Home > Nieuws > Contributie inning

Contributie inning

Beste (ouders/verzorgers van) Caesarianen,

Onlangs heeft u mails of een SMS gekregen van ClubCollect namens VV Caesar. Het bericht was aangekondigd op onze site, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen dit bericht gezien heeft.

Daarom was u wellicht in de veronderstelling dat het hier een SPAM-bericht betrof, en heeft u de mail genegeerd. Onze excuses als er onduidelijkheid is ontstaan.

ClubCollect is een nieuwe manier om de contributiebetaling af te handelen die voor zowel de leden als voor Caesar veel werk bespaard. U kunt zelf bepalen hoe u de contributie betaald, en het meteen afhandelen.

Veel scholen en verenigingen maken ook gebruik van dit systeem, tot grote tevredenheid. Maar het is even wennen, ook voor Caesar.

Bij deze willen we u verzoeken (voor zover u dat nog niet gedaan heeft) de mail alsnog te bekijken en de contributiebetaling via de link in de mail af te handelen.

Als er vragen zijn kunt u deze ook via het systeem stellen.

Met sportieve groet,

Roger Voncken