Home > Nieuws > De Ster - VV Caesar

De Ster - VV Caesar

Na een mooie overwinning op Heer staat Caesar op een gedeelde tweede plaats op de ranglijst. Samen met Heer, de buren uit Genhout en ..... De Ster.

Komende zondag speelt VV Caesar in Stein. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Beide ploegen spelen aanvallend voetbal met veel jeugd. Het belooft zondag dus weer een spectaculaire wedstrijd te worden!

Voorafgaand aan de seniorenwedstrijd zullen de jeugdteams van de Ster JO13-2 en Caesar JO13-2 vanaf 13.00 uur aan de grote mannen laten zien hoe er gevoetbald moet worden. Met veel passie en strijd zullen beide teams voor het oog van de vele toeschouwers voor de overwinning
gaan strijden. Onder de toeschouwers zijn gedurende het eerste stukje van deze wedstrijd natuurlijk de selectiespelers van de Ster 1 en Caesar 1, die graag hun mogelijk toekomstige opvolgers aan het werk willen zien.

Hopelijk reizen er veel Caesar supporters mee naar Stein om onze mannen aan te moedigen!

Vrijdag 7 december | 21.30 uur
PubQuiz