Home > Nieuws > Eindstand: VV Caesar - Geusselt Sport 3-1

Eindstand:

VV Caesar / O'Wayos - Geusselt Sport 3-1

Doelpuntenmakers: Guido, Lars en een eigen doelpunt

Samenvatting van de eerste helft: veel wind, veel regen en veel slecht voetbal...beide ploegen kregen voor rust maar 1-2 kansjes.

Na rust bleef de wind en de regen, maar werd het een hele leuke wedstrijd met kansen over en weer.

Direct na rust kwam Caesar op 1-0 door een eigen doelpunt. Daarna verzuimde Caesar door te drukken en kreeg Geusselt Sport vrij makkelijk een strafschop. Deze werd onberispelijk binnen geschoten door de aanvoerder.

Guido bracht Caesar opnieuw aan de leiding, naar goed doorzetten van Tim. Geusselt Sport kreeg kansen op de gelijkmaker: een bal viel op de paal en de aanvoerder miste voor open doel.

De 3-1 besliste de wedstrijd in het voordeel van Caesar. Luuk kopte op de lat en Lars wist de rebound te benutten.

Beide ploegen kregen nog kansen, maar meer doelpunten bleven uit.

Volgende week zondag speelt VV Caesar een uitwedstrijd in Maastricht tegen VV Scharn.

Vrijdag 5 april | 21.30 uur
Themafeest