bc_head.jpglevo_head.jpglvos.png

Home > Nieuws > Spek je clubkas campagne gaat van start

Spek je clubkas campagne gaat van start

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Van voetbalclub tot breiclub, jij mag het zeggen. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van jouw club!

De unieke code op de voucher kun je vanaf zondag 5 september online activeren op de actiesite. De link naar deze site vind je vanaf zondag op deze pagina. Vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je jouw sponsorpunt(en) schenkt.

Wij hopen natuurlijk dat veel Caesarianen, familie en supporters hun sponsorpunten aan VV Caesar schenken!

Je vindt Plus van Wijnbergen op de Markt in Beek (gratis parkeren voor de deur).

Jubileumboek

Jubileumboek 100 jaar VV Caesar

Bestel nu al jouw jubileumboek 100 jaar VV Caesar!