Home > Nieuws > Vrijwilligers gezocht!!

Vrijwilligers gezocht!!

Help jij bij de collecte?

In de collecteweek vanĀ 25 - 30 september 2017 halen we geld op voor een wereld waar mensen met een verstandelijke beperking mee mogen doen en dezelfde kansen krijgen als ieder ander. Zodat zij net als iedereen de kans krijgen om een leven te leiden net als iedereen. Geld is hard nodig, want door veranderende wetgeving zijn de voorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking behoorlijk uitgekleed.

Tijdens deze week halenĀ ruim 20.000 collectanten geld op voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en meervoudige beperking. En daar zijn we trots op!

Ons G-team helpt het Fonds Verstandelijk Gehandicapten door in Beek te collecteren. Dat kunnen ze natuurlijk niet alleen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen. 50% van de opbrengst komt overigens ten goede van het G-voetbal bij VV Caesar!

Wil jij ook helpen? Meld je dan aan bij Frans Ferons, Dennis Pantekoek of de staf van het G-team (Pascal Houben of Theo Selder)

Jarigen

Sem Crombag 13