Home > Nieuws > Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Onze vereniging heeft ruim 25 teams (junioren, senioren, dames, veterenen, g-voetbal). Om er voor te zorgen dat 7 dagen in de week alles geregeld is voor iedereen kunnen we als club putten uit een groot aanbod aan vrijwilligers. Hier zijn we super blij mee én supertrots op.

Echter liggen er nu bij sommige personen teveel taken of komen we voor bepaalde teams bijvoorbeeld mensen te kort. Daarom zijn we altijd op zoek naar extra handjes en roepen we iedereen op om na te gaan of hij of zij een aantal uurtjes tijd heeft (dit kan per week of per maand zijn) om iets te betekenen voor onze vereniging.

We hebben hier voor een aparte pagina vacatures gemaakt op deze website. Hier staan altijd de actuele posities vermeld waar wij nog vrijwilligers voor zoeken.

Nogmaals: vele handen maken licht werk en samen staan we sterk.