Home > Nieuws > VV Caesar - Sportclub'25 5-0

VV Caesar - Sportclub'25 5-0

Eindstand:

VV Caesar  - Sportclub'25 5-0

Doelpuntenmakers: Maikel de Groot, Anel Hegic, Guillermo Lang, Tim van de Geijn en Tom Peters

In een heerlijk zonnetje is Caesar het seizoen vanmiddag uitstekend gestart met een ruime overwinning op Sportclub'25.

In de eerste 20 minuten waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar en was de beste kans voor Sportclub.

Via een afstandsschot van Maikel kwam Caesar uit het niets op 1-0. Daarna was Caesar de bovenliggende partij. Een vrije trap van Anel viel bij de tweede paal binnen en Guillermo rondde een schitterende counter beheerst af.

De tweede helft was een stuk rommeliger. Caesar hoefde niet meer zo nodig en Sportclub had moeite met het spel maken.

Via twee mooie aanvallen scoorden invaller Tim en aanvoerder Tom alsnog het 4e en 5e doelpunt.

Volgende week zondag speelt VV Caesar een uitwedstrijd tegen Centrum Boys.

Jarigen

Vincent Bindels 11