Home > Nieuws > We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

Beste leden en ouders/verzorgers,

De gemeente heeft ons Plan van Aanpak goedgekeurd, we kunnen dus weer starten met de trainingen. Voorlopig alleen voor de JO7 t/m JO12, als we merken dat dit goed verloopt willen we ook weer starten met de JO13 t/m JO19 (jonger dan 19).

De trainingstijden zijn:
woensdag 6 mei: JO7 t/m JO10 van 18.10 uur tot 19.10 uur
- JO7 en JO8 gebruikt de ingang aan de kant van de Carmelflats
- JO9 en JO10 gebruikt de ingang aan de kant van de sporthal

Donderdag 7 mei: JO11 en JO12 van 18.00 uur tot 19.15 uur (indien mogelijk met de fiets).

Op de maandagen en woensdagen daarna trainen JO7 t/m JO10 van 18.10 uur tot 19.10 uur.
Op de dinsdagen en donderdagen daarna trainen JO11 en JO12 van 18.00 uur tot 19.15 uur.

Voor ieders veiligheid zijn er een aantal belangrijke punten:

• Ben je ziek, of is iemand in je omgeving ziek: blijf thuis!
  • kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar het sportcomplex
  • de kleedlokalen zijn gesloten, dus trek thuis je trainingskleding aan
  • ga thuis naar het toilet, liever niet op het sportcomplex
  • volg de aanwijzingen van de vrijwilliger bij de ingang en van je trainer op het veld
  • ouders/verzorgers hebben geen toegang tot het complex, dus ‘kiss&ride’!
  • ophalen bij de ingang waar ook is gebracht, houd voldoende afstand van elkaar.

Op het veld is een Corona-coördinator die zorgt voor naleving van de regels, en die ook (met bescherming) EHBO kan verlenen. Ballen, hesjes en trainingsmaterialen worden na elke training schoongemaakt.

Samen proberen we zo weer bezig te zijn met onze favoriete hobby: lekker voetballen!
We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, b.v. wanneer de oudere jeugd weer gaat beginnen. Zo kunnen we dit rare seizoen hopelijk toch nog leuk ten einde brengen.

Ook kinderen die geen lid zijn van onze vereniging mogen meedoen (op eigen risico). Zij dienen zich van te voren wel aan te melden bij Frans Feron: 06-52401977 of famferon@kpnmail.nl (naam, leeftijd en categorie jongens of meisjes).

Met sportieve groet,

Bestuur VV Caesar, Frans, Chris en leiders.

Spelregels om samen weer te sporten (.pdf)

N.N.B.