Home > Reunie 2020

Reünie zaterdag 20 juni 2020

Caesar zijn we samen!

Fijn dat je hier terecht bent gekomen. Dat betekent dat je interesse hebt in de reünie van ons honderdjarige Caesar op zaterdag 20 juni 2020. ONS honderdjarige Caesar, want Caesar dat zijn we samen!

Met jouw inschrijving kunnen we verder bouwen aan een mooi feestje. Jij wilt toch ook een leuke avond hebben met je oud teamgenoten om nogmaals die mooie herinneringen op te halen? Daar willen we dus samen aan gaan werken, een prachtige reünie met zoveel mogelijk echte Caesarianen. In welke teams je ook gespeeld hebt (jeugd, senioren, dames, G-voetbal, veteranen), heden of verleden, of op welke andere manier je bij Caesar betrokken bent (geweest), dat maakt niets uit, samen zijn we de Caesar familie. Van toen en van nu.

Schrijf je dus in en schrijf liefst ook wat leuke herinneringen op. Deze kunnen we goed gebruiken rondom het 100-jarig bestaansfeest. Ze vormen samen een inkijk vanuit het hart van de club, de Caesarianen. De mooiste 3 herinneringen zullen beloond worden met een verrassing. Tevens zullen ingeschreven personen bij aankomst een aardigheidje ontvangen. Doen dus!

Heden ten dage horen we ook te zeggen dat we jouw inschrijving enkel zullen gebruiken voor de communicatie rondom het 100-jarig bestaansfeest in het algemeen en ter registratie van je inschrijving voor de reünie.

En heb je nog leuke teamfoto’s, of andere leuke foto’s uit het roemrijke verleden, stuur ze svp door naar info@vvcaesar.nl. Waarvoor dank!

Verdere info ten aanzien van de invulling van de reünie volgt.

20 juni 2020

100 jaar VV Caesar